onsdag 10 oktober 2012

Två dagar till...

Är uppe i 8 högintensiva pass på 4 dagar nu. Jag var ganska seg efter långloppsstakningen men 25 minuter klassiskt i motlut  i går gick bra, pulsen steg lite mot slutet av 4-minuters dragen. Fortsatte med 1 timme A2 skate med lite fokus på klättring samt impulser på slutet på eftermiddagen. Bra pass och ganska lätt att höja pulsen. Dom nya Marweskidorna hjälpte kanske motivationen lite.

Så till dagen som inleddes med löpintervaller på en småkuperad grusväg. 1, 2, 3, 4, 5-minuter stege som jag sedan vände på. Visst var benen lite tunga, men pulsen kunde jag pressa upp bra hela passet. Andra passet idag, 3-minutare motlut i skate. Kändes ok i början men mot slutet så var benen tokstumma, speciellt i paddlingen. Inte så hög puls men i alla fall uppe på A3 nivåer vilket får ses som bra med tanke på att det var det åttonde passet. Nog har jag kört intervallpass i skate betydligt mera utvilad som gått sämre.

I morgon fortsätter det hela med skidgång på kvällen, tyvärr blir det bara ett pass. Intressant och se vad kroppen säger då.

//Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar