onsdag 9 maj 2018

Märklig vår...

...Eller sommar som det nu är! Jag har aldrig varit med om att gå från skarföre till mitten av april till sommarvärme i början av maj! Förutom att det växer så det knakar överallt utomhus så har det varit svårt att vila från träningen i vår. Man ville ju åka skidor så länge som möjligt men även komma igång med löpning och cykling, och jag tycker att ibland ska man inte behöva välja!

Efter skidåkningen i Grönklitt har det mest blivit benarbete och det ger lite färre timmar trots allt. Precis som förra året kommer jag inte att träna rullskidor på riktigt förrän en bit in i juni. Kanske är jag inte lika sliten i kroppen den här våren men det är skönt att vila överkroppen bitvis.

Men utrymme för ett och annat bålstyrkepass finns det ju, som igår kväll. Att det gjorde dom "lätta" banintervallerna i förmiddags till något av en plåga får väl ses som en bonus. Banintervaller är skonsammare än asfalt och hoppet om löpform finns ju ännu den här säsongen. Men helvete vad varmt det var!

I morgon är det dags för första långpasset på cykel. Sjusovaren Ronny Wedin ska tydligen med, blir nog bra, han behöver ju lite extra timmar!

//Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar