torsdag 16 februari 2017

Vid sidan av Engelbrektsloppet

Jag var mist sagt trött och seg när vi åkte runt banan samt testade skidor i lördags. Väl hemma var det bara att lägga sig och sova med lite svullen hals febrig kropp, inte så bra förutsättningar för att tävla. Och något tävlande blev det inte heller.

Åkte ändå upp till Norberg för att supporta Ronny och stå med lite stavar. Det var väl fint i solen och klokt att avstå men inte så kul egentligen. Det har ju inte blivit så mycket av den här säsongen än så länge och vi får väl se om jag blir både frisk och i bra form någon gång. Har tränat några dagar nu igen och det känns väl okej förutom just usel form. Siktar på Bessemerloppet till helgen och sen kanske en Halvvasa för att få tävla en gång till inför Vasaloppet.

Annars var det kul att se att Engelbrektsloppet i år klarade av att genomföra loppet tack vare investeringar i snökanoner. Nu har dom ju en lång väg kvar att gå men dom är på är väg. En sprinttävling på fredagen och ett bättre startfält på Kristinaloppet gladde också. Bara dom jobbar vidare.

//Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar