lördag 17 november 2012

Säsongspremiär 2012

10 kilometer klassiskt, hårda spår och grov konstsnö. Öppnade ganska bra uppför första slakmotan och hade så långt bra tryck i åkningen, sedan blev det lite jobbigt. Ett ganska segt första varv utan något bett i åkningen, fram för allt stakåkningen. Bättre på andra varvet men då var benen trötta av diagonalåkningen istället. Allt som allt ett ok lopp med tanke på att jag var sjuk för 2 veckor sedan och med tanke på träningsmängden tidigare under vecken. Det finns ju dom som laddar upp med att vila också, mystiskt? Det finns alltså mycket att ta av senare under säsongen.

Av dom övriga upplänningarna visade Erik Ohlström ungefär samma form som mig och var ganska nöjd. Den vi får lägga störst förhoppningar på för framtiden är dock Janne Mattsson som visade var skåpet ska stå, personbästa på SM är tydligen ett av målen för vintern, högst troligt säger jag.

Än så länge är det träning som gäller, idag i form av 10 x 4 minuter klassiskt på Kläppenvägen. Välbehövligt att träna diagonalåkningen då gårdagens tävling var årets första tillfälle för sådant i en högre intensitetszon. Dagen avslutades med 3 timmar skate i A1, mest för att det är så kul att skata i 3 timmar.

//Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar